Amica – Vodeći europski proizvođač kućanskih uređaja

Amica Grupa jedan je od najvećih europskih proizvođača bijele tehnike i kućanskih aparata. Proizvodi grupe dostupni su u više od 50 zemalja, u 4 kontinenta. Tvrtka u svojoj ponudi ima preko 2 tisuće uređaja, uključujući pećnice, kuhinjske nape, ploče za kuhanje, hladnjake, perilice posuđa i perilice rublja. Amica uređaji nude funkcionalnost, kvalitetu i suvremeni dizajn, što je i potvrđeno brojnim priznanjima, poput Red Dot nagrade.

Amica, sukladno svom sloganu “Za život”, dizajnira i proizvodi nove uređaje koji čine život jednostavnijim, a interijere ljepšima i ugodnijima. Svi se uređaji odlikuju rješenjima namijenjenima jednostavnijem korištenju i praktičnosti tijekom kuhanja, pranja i čišćenja. Amica uređaji su intuitivni i udovoljavaju pojedinačnim potrebama korisnika, što ih čini korisnom pratnjom u svakodnevnom životu.

Već više od 70 godina, od osnutka tvrtke, portfelj Amica uređaja neprestano raste, usvajajući pritom korisna rješenja prilagođena sve većim zahtjevima potrošača diljem svijeta. Paleta proizvoda grupe Amica trenutno uključuje niz inteligentnih velikih i malih kućanskih aparata. Bilo da razmišljamo o slobodnim ili ugrađenim aparatima, sedamdeset godina dijaloga s kupcima omogućilo je Amica-i kontinuirano prilagođavanje svoje opreme kako bi zadovoljila potrebe i očekivanja današnjih kupaca

Amica proizvodi nisu prepoznati samo od strane kupaca diljem svijeta, već i od strane međunarodnih stručnjaka. Uređaji iz IN serije osvojili su iF nagradu za dizajn te Red Dot nagradu u kategoriji dizajna proizvoda. INTEGRA pećnica osvojila je priznanje Red Dot 2011. godine, dok je ZEN pećnici dodijeljena Red Dot nagrada “Najbolje od najboljeg u 2012.”, inače najprestižnija nagrada za dizajn na globalnoj razini.

Proizvodi koje nudi Amica Grupa namijenjeni su kupcima koji cijene kvalitetu, suvremeni dizajn i korisna rješenja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *