Viva Media d.o.o. u Rijeci, Čavle nudi vam široki izbor bijele tehnike, malih kućanskih aparata, sistema za hlađenje i grijanje ( peći na kruta goriva i pelet ), te TV i audio uređaja visoke kvalitete isključivo A brandova.

Ovlašteni smo distributer i partner za veleprodaju Bosch I Amica kućanskih aparata i bijele tehnike, kao I TCL TV-a za Primorsko goransku I istarsku Županiju, a u našoj ponudi naći će te proizvode i ostalih poznatih brandova kao što su Bosch ,Whirlpool, Indesit, Miele, Gorenje, Electrolux, Zanussi, Amica, Alfa-plam,TCL, Grundig, Vivax U ponudi imamo široki asortiman hladnjaka, perilica rublja i posuđa, štednjaka, pećnica, ploča i ostale bijele tehnike te kompletan asortiman ugradbene tehnike za Vašu kuhinju ili opremanje jednog ili više apartmana, kampova, ugostiteljsih objekata i još mnogo proizvoda iz asortimana malih kućanskih aparata.

U našoj ćete trgovini vrlo često pronaći vrhunsku bijelu tehniku i male kućanske aparate na akciji. Naše bogato iskustvo i dugogodišnji rad s bijelom tehnikom i malim kućanskim aparatima čini nas kompetentnima da vam damo vrijedan savjet pri odabiru idealnog aparata za vaš dom. Otvoreni smo za sva vaša pitanja i rado ćemo vam bez obaveza preporučiti proizvode koji će najbolje zadovoljiti vaše potrebe.

Posjetite Viva Mediu u Rijeci,Čavle, I uštedite vaše vrijeme i na jednom mjestu pronađite kvalitetne proizvode za funkcionalno opremanje vašeg doma.